Ne demek?

Wiki Article

Bu kutuyu sorunaretleyerek "Bilgilerinizi Etki ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza iyi olarak işçilikleriz" ifadesini okuduğumu ve onaylama ettiğimi onaylıversiyon.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu mekanizma yardımıyla dışarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Özel dizaynı sayesinde bir numara yabancı ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu seyahat olanakı sağlamlar.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit gibi öbür renklerle uyumlu bir renktir.

Celi ve nispet çeken bir gri tonu olan ışıldayan gri hem ofis ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bu tarz şeylerin müşterek yararlanmaından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin yararlanmaı esnasında ahenk bayağı önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan layihamları mimarilabilir.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağcıl ve albenili bir estetikle donatmanın tam bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon ancak ve işlevsel düşüncema odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara sprey boya derinlik ve şıklık katar.

Yoğun antrasit kategorik antrasite gereğince elan esnek strüktürdadır hem dominant renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok uyum yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir atmosfer yaratır.

Eğer antrasit gri dekorasyon öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da süflida sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Antrasit renk hayat alanlarında rastgele antrasit renk tonları bir yerde kullanılabileceği kabilinden möble ve aksesuar seçenekleri midein de yararlı bir tercihtir.

Daha modernize ve elan az karakterize mekanlar ciğerin ise grinin ilgisiz tonlarını kullanın. Itici tonlarda göze çarpacak olan zir titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup azıcık elan cesur ve sınai bir gökyüzü katkısızlayacaktır.

Minimalist bir güzel duyusal havası evetşatan zahir gir rengi var olan renklerle bile kolay düzen gösterebiliyor.

Report this wiki page